HTML

Lépten-Nyomon

Blogom elsősorban a természet sokszínűségéről és szépségéről, ill. a gyerekek természet szeretetre való neveléséről szól. Aki ezen keresztül kedvet kapna a programjaimra és lépten-nyomon velem tart majd, az a természet ösvényein megtanulhatja miként lehetünk képesek minél többet felfogni és megérteni a körülöttünk lévő világból.

Friss topikok

  • Első mohikán: @LéptenNyomon: Igen, igazad lehet. A lépésenkénti problémamegoldás, és ezek egymás utáni megtanulá... (2014.02.14. 14:35) Gondolkodó madarak

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bemutatkozó

2013.11.11. 11:37 LéptenNyomon

Ha lépten-nyomon velem tartasz, akkor számos izgalmas játékon keresztül feltárul majd számodra is egy új világ, ahol olyan dolgokat ismerhetsz meg, amik mellett eddig csak elsétáltál. A természet ösvényein barangolva Te is képes leszel az erdőben kihallani a sárgarigó flótáját, megpillantani a fű közt lapuló nyulat, barátként köszönteni a kezedre szálló kis rovart, és olyan kincseket gyűjtesz majd, amiket senki sem vehet már el tőled.

Lépten – Nyomon foglalkozások elsődlegesen olyan óvodás és iskolás csoportoknak szólnak, ahol a fő cél az érdeklődés felkeltése és a körülöttünk lévő világ felfedezéséhez szükséges képességek elsajátítása. A foglalkozások alatt a gyerekek olyan érző emberekké válhatnak, akik készen állnak majd önállóan is befogadni azokat az életre szóló bölcs tanításokat, amiket a nálunk sokkal nagyobb tanító az ERDŐ nyújt majd számukra. 

Programjaim tartalmaznak túrákat, madárgyűrűzéseket, izgalmas előadásokat, felfedező játékokat, vizsgálatokat, amiket akár alkalmi, akár havi rendszerességgel, vagy  többnapos táborok keretében is igénybe vehetőek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lepten-nyomon.blog.hu/api/trackback/id/tr695694312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása